Op ieder moment en altijd op tijd

Taxi- en groepsvervoer
Luchthavenvervoer
Rolstoervervoer
Ziekenvervoer
Leerlingenvervoer

Hulshof Taxiservice
Zenderseweg 40
7665 TM Albergen

: 0546 - 44 13 75
F 0546 - 44 10 41
info@hulshof-taxi.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

Member of
DVG


Door de flexibele inzet van onze chauffeurs en wagens, zijn wij in staat een breed pakket mobiliteitsdiensten te bieden, waaronder groepsvervoer, zowel voor vaste opdrachtgevers als incidenteel. Maar ook luchthavenvervoer, rolstoelvervoer en taxivervoer maken deel uit van het totale aanbod. Voor particulieren, bedrijven of organisaties die gebruik willen maken van de mogelijkheden voor individueel of groepsvervoer is Hulshof Taxiservice de juiste en betrouwbare partner. Op ieder moment en altijd op tijd!

Hulshof Taxiservice verleent veel diensten op het gebied van personen- en groepsvervoer aan instellingen in de zorg en het onderwijs. In deze sectoren heeft ons bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. Ziekenvervoer, leerlingenvervoer maar ook het dagelijkse vervoer van patiënten en ouderen naar en van dagcentra wordt uitgevoerd.

Voor overheidsinstellingen, zakelijke klanten maar ook voor individuele klanten heeft Hulshof Taxiservice personenvervoer op een “hoger niveau”, een luxe vervoersvorm n.l. Hulshof-Royalclass.nl.

Kijk voor meer informatie ook op www.hulshof-Royalclass.nl