Afgestemd op de behoefte

Taxi- en groepsvervoer
Luchthavenvervoer
Rolstoervervoer
Ziekenvervoer
Leerlingenvervoer

Hulshof Taxiservice
Zenderseweg 40
7665 TM Albergen

: 0546 - 44 13 75
F 0546 - 44 10 41
info@hulshof-taxi.nl

BTW nr. NL12.83.03.128.B02
KvK nr. 06057542

Member of
DVGVoor het uitvoeren van de vervoersactiviteiten beschikt Hulshof Taxiservice over een veelzijdig en modern wagenpark, dat naadloos is afgestemd op de verschillende mobiliteitsbehoeftes. Voor groepsvervoer en luchthavenvervoer beschikken we over meerdere personenwagens en luxe bussen. In alle gevallen kan voor iedere opdracht de juiste wagen worden ingezet. Voor het vervoer van rolstoelers beschikken wij uiteraard over speciaal aangepaste auto’s.
Onze bussen beschikken over automatische instaptredes, wat de toegankelijkheid vergroot. Overigens weet nog niet iedereen dat ziekenvervoer wordt vergoed voor verzekerden bij Univé, VGZ, IZA, TRIAS en Agis. Dat geldt dan voor personen die rolstoelgebonden zijn; die visuele beperkingen hebben, nierdialyse moeten ondergaan en voor radiotherapie vervoer nodig hebben. Dan zijn er ook nog verzekerden die hieraan niet voldoen, maar tegen bepaalde voorwaarden toch een vervoersvoorziening kunnen aanvragen.

Qua interieur zijn onze personenwagens –en bussen uitgerust met hoogwaardige systemen voor klimaatbeheersing en goede stoelen, zodat het comfort bijzonder groot is. Aangezien Hulshof Taxiservice zich zoveel mogelijk conformeert aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wordt bij de keuze van onze wagens rekening gehouden met het milieu, cq de uitstoot van CO2.